Για το "μπαρ"

Όποιος μπήκε γιατί νομίζει ότι είναι υποχρεωτικό...
Να την "κάνει"!
ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

(Εκτός από όταν δεν έχουμε βιβλία... Τότε είναι υποχρεωτικό... Για γκελ μπουρντά, καμάρια μου!)

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Διαμαρτυρία στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Σύρο

Να ένας καλός λόγος να γίνω "μπλογκοαπεργοσπάστης".
Οι μαθητές  και οι φοιτητές της  Σύρου, διαμαρτυρόμενοι για τον "σχολικό Καλλικράτη" και την απρόκλητη επίθεση της Αστυνομίας στη μαθητοφοιτητική διαδήλωση της περασμένης βδομάδας, δίνουν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου πνεύμα και περιεχόμενο αντάξιο του γεγονότος το οποίο "τιμούν" οι καθ' αυτό παρελάσεις.
Μαυροντυμένα παιδιά συγκεντρώθηκαν απέναντι από τους επίσημους, ενώ οι παρευλάνοντες  διερχόμενοι του σημείο  έστρεφαν επιδεικτικά το κεφάλι προς το μέρος  τους , σνομπάροντας τα  αρχάς. Μετά το πέρας της επίσημης παρέλασης, οι συγκεντρωμένοι "παρέλασαν" κι αυτοί με τη σειρά τους, υπό τα χειροκροτήματα του συγκεντρωμένου πλήθους. Έπειτα όλα τα παιδιά μαζί, με τη συμμετοχή και περαστικών, διαδήλωσαν  επί δίωρο. Στο τέλος κατευθύνθηκαν στο Α/Τ Ερμούπολης και "εξανάγκασαν" τον διοικητή να αποδεχθεί την ευθύνη της Αστυνομίας...





Υ,Γ.: Η Αστυνομία αιφνιδιάστηκε από το γεγονός, έτσι δεν υπήρξε το παραμικρό επεισόδιο....

2 σχόλια:

ELLIN64 είπε...

Είμαστε εκεί!!!! Γονείς και καθηγητές μαζί με παιδιά και τους φοιτητές και "απέναντι" από την εξουσία και τις αρχές. Εκεί συνέβει για πρώτη φορά, χωρίς να υπάρχει ιστορικό προηγούμενο πανελλαδικά, τα τμήματα να στρέψουν προς τους διαμαρτυρόμενους νέους. Αμηχανία και θλίψη στην "απέναντι" πλευρά. Αυτή η μέρα θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη ΠΟΛΛΩΝ. Μπράβο στα παιδιά που κατέβηκαν και διαδήλωσαν ξανά, παρά την φημολογία ότι τα ΜΑΤ δεν είχαν φύγει ακόμα από το νησί και υπήρχε διάχυτος ο φόβος να τα ξανακάνουν μπ......λο, όπως είχε απειλήσει ο θλιβερός αξιωματικός τους πριν λίγα εικοσιτετράωρα.

Kakos Lykos είπε...

Και εγώ "εκεί" ήμουν ...

Μπράβο στα παιδιά!