Για το "μπαρ"

Όποιος μπήκε γιατί νομίζει ότι είναι υποχρεωτικό...
Να την "κάνει"!
ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

(Εκτός από όταν δεν έχουμε βιβλία... Τότε είναι υποχρεωτικό... Για γκελ μπουρντά, καμάρια μου!)

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Ένα φιλολογικό escape room για να δραπετεύσουμε από τις οθόνες!

 Κλείνουν σήμερα τα σχολεία για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Κι εμείς σας ετοιμάσαμε ένα παιχνίδι για να τελειώσουμε με μια χαρούμενη νότα τη δύσκολη αυτή χρονιά.

Τα σχολεία, βέβαια, αντικειμενικά είναι κλειστά εδώ και 1,5 μήνα... Το webex είναι αυτό που κλείνει σήμερα κι εμείς στο ιστολόγιο ψάχνουμε τρόπο να δραπετεύσουμε από τις οθόνες, όπου μας έχει εγκλωβίσει η πανδημία και κυρίως, η αδυναμία πολιτικής διαχείρισής της. 

Κι επειδή αισθάνομαι σαν να έχω φυλακιστεί σε ένα δωμάτιο (συγκεκριμένα την κουζίνα, γιατί από εκεί κάνω μάθημα πέντε ώρες κάθε μέρα...), αποφάσισα να φτιάξω ένα παιχνίδι διαφυγής, ένα escape room, με περιεχόμενο φιλολογικό βεβαίως-βεβαίως, ώστε να αποδράσουμε από την ονλάιν τρέλα των τελευταίων εφτά εβδομάδων.

Ακολουθείστε τις οδηγίες, βρείτε τα στοιχεία και λύστε τον γρίφο που αποτυπώνει μια προσωπική μου ευχή για όλον τον εκπαιδευτικό κόσμο. Καλή επιτυχία!

Σε περίπτωση που η παραπάνω εικόνα δε σας δίνει πρόσβαση στο escape room, δοκιμάστε τον ακόλουθο σύνδεσμο: Φιλολογικό  escape room

Κι επειδή τίποτα δε μπορεί να υποκαταστήσει ούτε στο ελάχιστο τη φυσική τάξη...


Καλές γιορτές και του χρόνου στις τάξεις μας!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευφυέστατο και απολαυστικό. Τα συγχαρητήριά μου, κυρία Γιαννιού.

gia_des είπε...

Ευχαριστώ πολύ!