Για το "μπαρ"

Όποιος μπήκε γιατί νομίζει ότι είναι υποχρεωτικό...
Να την "κάνει"!
ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

(Εκτός από όταν δεν έχουμε βιβλία... Τότε είναι υποχρεωτικό... Για γκελ μπουρντά, καμάρια μου!)

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου: Στο κάτοπτρο των Σεληνιτών, από το Β1 του Μουσικού Σχολείου Ρόδου)

 Αφού είδαμε στα πλαίσια του μαθήματος  τις περιπέτειες του Λουκινού και των συντρόφων του και το Α1 έγινε Β1, νομοτελειακά έφτασε η ώρα να γνωρίσουμε και τους Σεληνίτες.
   Μόνο που ενώ προηγούμενες φορές εστιάσαμε στους ίδιους (εδώ δείτε για του λόγου το αληθές...), αυτή τη φορά είπαμε να ασχοληθούμε με την τεχνολογία τους.  Όπως "περιγράφει" Ο Λουκιανός έχουν ένα πηγάδι και ένα κάτοπτρο σε ανοιχτή επικοινωνία με τη Γη, με τα οποία μάλιστα ο Λουκιανός υποστηρίζει - και ποιοι είμαστε εμείς να τον αμφισβητήσουμε τον άνθρωπο... ότι  έκανε αναπάντητη στους δικούς του, γιατί δυστυχώς δεν είχε ανακαλυφθεί το 0 για να το πάρει και να βελτιωθεί η σύνδεση... Κατεβαίνοντας στο πηγάδι, λέει, μπορεί να ακούσει κανείς ό,τι  λέγεται στη Γη.  Και κοιτώντας στον καθρέφτη μπορείς να τον ρωτήσεις εάν είσαι η πιο όμορφή- όχι αυτό έγινε αργότερα, στα χρόνια του Λουκιανού απλά μπορούσες να δεις όλες τις πόλεις και όλα  τα έθνη της Γης. 
Προοικονομία της Καλλιόπης από το 2017  Φαίνεται αμυδρά κάτω αριστερά η πατούσα του Άκουαμαν 

 Εμείς με τα παιδιά διαλέξαμε να κοιτάξουμε στον μαγικό καθρέφτη (ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αργότερα... απαλλοτριώθηκε από εστεμμένη με χαμηλή ηθική και προβλήματα ανασφάλειας  όσον αφορά το παρουσιαστικό της, η οποία εξαιτίας του στράφηκε ενάντια στην έχουσα χιονόλευκο δέρμα προγονή της, οπότε αγνοείται έκτοτε, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Ακολουθεί αποκλειστικότητα: 
"Λουκιανέ, δεν σε ακούω... Πάρε το 0!"
Τέλος παρέκβασης) και ιδού τι  είδαν μέσω αυτού οι μαθητές και οι μαθήτριες από το Β1 του Μουσικού Σχολείου Ρόδου... 
 Πρώτα βέβαια παρατίθεται ένα βίντεο που  κλασικά έφτιαξα με τις ζωγραφιές των παιδιών υπό τους ήχους του φρέσκου και ατμοσφαιρικού "Sparkle out of black hole"  των Villagers of Ioannina City...
Ακολουθούν οι εργασίες των παιδιών... 


Άγγελος 

Αθανασία 

Αλέξης 

Αντώνης 

Βανέσα 

Γιώργος 

Εβίτα 

Θάι 

Κωνσταντίνος 

Λίνα 

Μίκα

Μαρία Μ. 

Ματίνα 
Μελίνα Γ. 



Μελίνα Μ. 

Μιχάλης 

Μιχαέλα 

Παύλος 

Χρυσάνθη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: