Για το "μπαρ"

Όποιος μπήκε γιατί νομίζει ότι είναι υποχρεωτικό...
Να την "κάνει"!
ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

(Εκτός από όταν δεν έχουμε βιβλία... Τότε είναι υποχρεωτικό... Για γκελ μπουρντά, καμάρια μου!)

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

"Δε χωράς πουθενά" - Χορωδία Γυμνασίου και Λυκειακών Τάξεων Μεθάνων

Η παλιά παροιμία λέει που λεέι "Μικρή τούφα, καλός λαγός" δεν θα μπορούσε να ταιριάζει καλύτερα κάπου αλλού παρά στα παιδιά της χερσονήσου των Μεθάνων, που ό,τι τους λείπει σε αριθμό τους περισσεύει σε ψυχή και σε πάθος.
Λουτρόπολη Μεθάνων
Οι ευχαριστίες μου έχουν πολλούς αποδέκτες. Όσους πήραν μερός στη γιορτή για το Πολυτεχνείο , όσους μου κρατάνε μούτρα γιατί δεν μετείχαν, και όλους τους υπόλοιπους, γιατί ήταν το υποδειγματικότερο και το περισσότερο προσηλωμένο ακροατηριο που έχω δει σε σχολική γιορτή. 
Ένα μικρό ευχαριστώ είναι αυτό το βιντεάκι που έφτιαξα με στιγμιότυπα από τη γιορτή και μουσική επένδυση το "Δε χωράς πουθενά", τραγουδισμένο από την χορωδία του σχολείου , το οποίο ήταν και το τραγούδι με το οποίο τα παιδιά επέλεξαν να τελειώσουν τη γιορτή. Να σημειωθεί ότι το τραγούδι το βγάλαμε μόνοι μας - τα παιδιά δηλαδή, κυρίως, εφόσον εγώ μουσικά είμαι αυτοδίδακτός και αρκετά από αυτά έχουν εγκύκλιο μουσική παιδεία- , το βγάλαμε λοιπόν μόνοι μας, καθώς δεν υπάρχει μουσικός,  και το παίξαμε με δυο πρόβες...


Δεν υπάρχουν σχόλια: