Για το "μπαρ"

Όποιος μπήκε γιατί νομίζει ότι είναι υποχρεωτικό...
Να την "κάνει"!
ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

(Εκτός από όταν δεν έχουμε βιβλία... Τότε είναι υποχρεωτικό... Για γκελ μπουρντά, καμάρια μου!)

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Το Γυμνάσιο Παραδεισίου δίνει «LIFE… ΖΩΗ»

Αυτό ήταν το σύνθημα που σχημάτισαν οι μαθητές/μαθήτριες του Γυμνασίου Παραδεισίου με τα σώματά τους, την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου 2021, στα πλαίσια της φιλανθρωπικής δράσης «Ρόδος για τη ζωή» που διοργανώθηκε για 11η συνεχή χρονιά στο νησί μας.
    Συγκεκριμένα, οι μαθητές/μαθήτριες και ο Σύλλογος Διδασκόντων/Διδασκουσών του Γυμνασίου συμμετείχαν εθελοντικά στη δράση θέλοντας να στηρίξουν την αγορά θερμοκοιτίδας αερομεταφοράς νεογνών αλλά και καρέκλας χημειοθεραπείας για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ Ρόδου και της ογκολογικής κλινικής του νοσοκομείου της Ρόδου αντίστοιχα. Για τον λόγο αυτό, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του Covid-19, φόρεσαν τα μπλουζάκια τους και, με σύμμαχο την αγάπη και την καλή τους διάθεση, φωτογραφήθηκαν στο γήπεδο ποδοσφαίρου «Κλεάνθης», που τους παραχωρήθηκε από τον Σύλλογο για τον σκοπό αυτόν. Με την ενέργειά τους αυτή θέλησαν να προσφέρουν «LIFE…ΖΩΗ» σε πολλούς/πολλές συντοπίτες/συντοπίτισσές μας που το έχουν ανάγκη.
    Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας και σε όσους/όσες βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της δράσης.







* Ευχαριστώ θερμά τη συνάδελφο Μαρία Τ. για την παραχώρηση του κειμένου της ανάρτησης, τους/τις συναδέλφους Ελεωνόρα Μ., Νίκο Α., Φάνη Σ., Μάκη Μ., Αστέριο Κ., Ελένη Π., Γιάννη Π., Παναγιώτη Κ. για τις φωτογραφίες και, βεβαίως, τα παιδιά που συμμετείχαν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα παιδιά και στους συναδέλφους! Έχουμε ανάγκη ως κοινωνία τέτοιου είδους δράσεις!

gia_des είπε...

Σας ευχαριστούμε πολύ!