Για το "μπαρ"

Όποιος μπήκε γιατί νομίζει ότι είναι υποχρεωτικό...
Να την "κάνει"!
ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

(Εκτός από όταν δεν έχουμε βιβλία... Τότε είναι υποχρεωτικό... Για γκελ μπουρντά, καμάρια μου!)

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Επιτέλους! Η σελίδα "Η Χαρά του Παιδιού" δημοσιεύτηκε στο Afterschool Bar

  Άλλη είναι η σελίδα του ιστολογίου "παίζειν μετά σπουδής" *.  Αυτή στην οποία παραπέμπει η παρούσα ανάρτηση είναι σκέτο "παίζειν". Και  λέγεται "Η Χαρά του Παιδιού"
  Υπήρξε δε η πρώτη σελίδα που άνοιξα στο ιστολόγιο στις 20 Νοέμβρη του 2010, με αφορμή μια σελίδα από τον "Μικρό Απόπλου"που προσέγγιζε την Ιλιάδα ως παιχνίδι,  με σκοπό να περιέχει
συνδέσμους για σελίδες με τέτοια θεματολογία. Αλλά δεν την δημοσίευσα τότε και  ποτέ. 
   Στα χρόνια που πέρασαν, ωστόσο, μάζεψα διάφορά τα οποία μπορεί να μην έχουν ξεκάθαρο εκπαιδευτικό σκοπό, έχουν όμως παιγνιώδη ή διασκεδαστικό, τουλάχιστον για μένα., χαρακτήρα. Πρόκειται για βίντεο, παιχνίδια, χάρτες,, προσομοιώσεις  κ.α. με περιεχόμενο φιλολογικό, αρχαιολογικό, αστρονομικό ή γεωγραφικό. Σκέφτηκα να λοιπόν να τα συμπεριλάβω στην συγκεκριμένη σελίδα, η οποία έτσι, δώδεκα χρόνια μετά τη δημιουργία της, εξελίσσεται από πρώτη σε τελευταία (πιθανότατα) σελίδα του ιστολογίου. Για την ιστορία,  η σελίδα για την Ιλιάδα  που  αποτέλεσε αφορμή για την δημιουργία αυτής της σελίδας, έχει πέσει πια. Παρόλα αυτά θα διατηρήσω τον σύνδεσμο προς αυτη τιμής ένεκεν. 
   Να πάτε. Μπόνους, είναι ότι την πρώτη φορά που θα πάτε θα αποκαλυφθεί κάτι που χρόνια σας τριβέλιζε το μυαλό και δεν το ξέρατε:  τι δουλειά έχει το παρακάτω τραγούδι εδώ.



*Εδώ είναι σε περίπτωση που δεν την βρίσκετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: