Για το "μπαρ"

Όποιος μπήκε γιατί νομίζει ότι είναι υποχρεωτικό...
Να την "κάνει"!
ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

(Εκτός από όταν δεν έχουμε βιβλία... Τότε είναι υποχρεωτικό... Για γκελ μπουρντά, καμάρια μου!)

Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Πες το με ένα τραγούδι!

   Κάνετε έναν κόπο να κοιτάξετε αριστερά  (όσοι είστε από κινητό ή τάμπλετ σκρολάρετε πρώτα μέχρι το  τέλος της σελίδας και  επιλέξτε "προβολή υπολογιστή") στις "Ετικέτες" του ιστολογίου.
     Ποια  φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη; Σωστά. Η ετικέτα "Μουσική". Τώρα που μιλάμε χοντρικά το ιστολόγιο έχει γύρω στις 1350 δημοσιεύσεις. Στις 1007 από αυτές χρησιμοποιείται η ετικέτα "Μουσική" και κανονικά θα  έπρεπε να είναι και καμιά εκατοπενηνταριά  άλλες, στις οποίες θυσιάστηκε η ετικέτα γιατί ο έντιτορ του μπλόγκρερ σου δίνει μόνο 200 χαρακτήρες για ετικέτες, άρα ενίοτε πρέπει να θυσιάζεις και μερικές... 
    Η στατιστική στην περίπτωση αυτή λέει την αλήθεια. Ποια είναι η αλήθεια; Η τεράστια σημασία που έχουν η μουσική και τα τραγούδια στο ιστολόγιό μας. Την  χρησιμοποιούμε για να επιβραβεύουμε, για να σχολιάζουμε, για να διανθίζουμε, για να αναλύουμε,  για να επεκτείνουμε, για να διασκεδάζουμε, για να εμπεδώνουμε, για να... 
  Αυτή η δημοσίευση είναι για όλην αυτή, τη μουσική. Είναι προπομπός δηλαδή της νέας σελίδας του ιστολογίου "Πες το μ' ένα τραγούδι", στην οποία θα δίνονται  σύνδεσμοι για δημοσιεύσεις του ιστολογίου στις οποίες έχουν αναλυθεί τραγούδια, αυτόνομα ή ως παράλληλα κείμενα, ή περιέχουν τραγούδια τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί σε εργασίες μαθητών,  για "ραδιοφωνικές" δημοσιεύσεις του ιστολογίου, για μουσικά αφιερώματα του ιστολογίου  κ.α. 
    Η μουσική που θα συνοδεύει την ανάρτηση ώστε να μπορεί να... τεθεί η ετικέτα "Μουσική" θα είναι τιμής ένεκεν το συχνότερα χρησιμοποιούμενο τραγούδι το  οποίο δεν έχει δική του ξεχωριστή ανάρτηση. Πρόκειται για το "6:00  π.μ." που έχει χρησιμοποιηθεί σε πλειάδα αναρτήσεων και σε μια ακόμα σελίδα, αλλά ακόμα δεν έχει έρθει η ώρα να γράψουμε κάτι αποκλειστικά για αυτό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: