Για το "μπαρ"

Όποιος μπήκε γιατί νομίζει ότι είναι υποχρεωτικό...
Να την "κάνει"!
ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

(Εκτός από όταν δεν έχουμε βιβλία... Τότε είναι υποχρεωτικό... Για γκελ μπουρντά, καμάρια μου!)

Όταν ο λύκος είναι εδω. Τα ιστολόγια μου.

Η σελίδα αυτή είναι ένα είδος κόμβου που ανακατευθύνει στα διάφοραιστολόγια μου... 

α) Αfterschool Bar : Εκπαιδευτικό και όχι μόνο ιστολόγιο που συνδιαχειρίζομαι με την gia_des. Σκοπός του ιστολογίου είναι το σπάσιμο των (ποικίλων) δεσμών και ορίων της σχολικής τάξης αλλά και η δημοσίευση των διαφόρων εργασιών των μαθητών μας.
β)Ταπεινή Τέχνη  : Μη εκπαιδευτικό ιστολόγιο έκφρασης προσωπικών σκέψεων, στάσεων και δημιουργιών. 
γ) Στον Π.       : Ένα ιστολόγιο φόρος - τιμής στον Π., τον Παύλο Σιδηρόπουλο, για τα 20 χρόνια από το θάνατο του . Είναι αφιερωμένο στους μαθητές μου της Β΄ και της Γ΄ του 1ου Γυμνασίου Νέου Ψυχικού, σχολικό έτος 2007-  2008.
δ)Βλέπεις Λ.Α.Γ.Α.. Είναι καλό.  : Η δημιουργία και η διαχείριση μαζί με τα παιδιά ενός εκπαιδευτικού ιστολογίου ήταν το πολιτιστικό πρόγραμμα του οποίου ήγουμουν (οκ, sic) το σχολικό έτος 2010 -11. Σκοπός του ήταν να λειτουργήσει ως ένας δίαυλος έκφρασης των μικρών και μεγάλων μελών  της Κινηματογραφικής Λέσχης και  της Λέσχης Ανάγνωσης του Γυμνασίου Αφάντου, στις οποία μετείχα υπό την εποπτεία αντιστοίχως των συναδέλφων Ελευθερίας Σταυριανού και Αιμιλίας Λυρώνη και με τη συμμετοχή της συναδέλφου   Ειρήνης Καραμπελιά στη δεύτερη. Από τον Ιούνη του 2011 δεν μετέχω πια, ωστόσο το ιστολόγιο (ελπίζω ότι) συνεχίζει το διαδικτυακό του ταξίδι. 

ε) "Θραύσματα και αναμνήσεις από μια χαμένη άνοιξη": Η απόπειρα μιας  πολυτροπικής ηλεκτρονικής  έκδοση μιας δοκιμής αφηγήματος που έγραψα κατά την διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων. Το ιστολόγιο αυτό βρίσκεται ακόμα στο στάδιο του σχεδιασμού. (Όπου πιθανότατα θα παραμείνει για πάντα... )


                                                                                                          Σας ευχαριστώ που με διαβάζετε...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

WW..45.13 192.179.18.10.59.18<<16735.13.5 1.20.19.15.10.19.15.13.1

Kakos Lykos είπε...

@##$@##@$@#@#$@#%%%%% cos yhn56343 et (O#$g^