Για το "μπαρ"

Όποιος μπήκε γιατί νομίζει ότι είναι υποχρεωτικό...
Να την "κάνει"!
ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

(Εκτός από όταν δεν έχουμε βιβλία... Τότε είναι υποχρεωτικό... Για γκελ μπουρντά, καμάρια μου!)

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Η "Ελένη" τουιτάρει 6: Θεονόης multiverse (Από την Γ΄ Γυμνασίου Μουσικού Σχολείου Ρόδου)

  Και να, στην τέταρτη σκηνή του δεύτερου επεισοδίου της "Ελένης" γίνεται αυτό που περιμένουμε από την αρχή. Η σχισμή στην μεγάλη βασίλειο θύρα γίνεται χαραμάδα και μετά ανοίγει διάπλατα. Και μετά  εμφανίζεται με πάταγο η αυτής εξοχότητα, η φοβερή μάντισσα  Θεονόη. Με πόσο πάταγο;  Με τόσο που δημιουργεί μια ρωγμή στον χωροχρόνο η οποία  προκαλεί την εμφάνιση πολλών διαφορετικών πραγματικοτήτων... 
Θεονόη... "Τα πάντα όλα"


   Η μία πραγματικότητα παγιδεύεται σε μια χρονική λούπά και  εκεί μια Θεονόη, ας την πούμε Θεονόη Α,  αποφασίζει αένα και συνεχώς αφού φλεξάρει  πρώτα για τις ικανότητές της ως μάντισσα,  να καρφώσει  την άφιξη του Μενάλαου στον αδερφό της "για να βεβαιωθεί κι αυτή". 
   Δημιουργείται όμως ενίοτε  και μια άλλη πραγματικότητα, το "δικό μας" σύμπαν, στην οποία η Θεονόη, ας την πούμε Θεονόη Β1 αντιλαμβάνεται τελικά, παρέα με την Έλσα και τον Σπάιντερμαν, ότι η μεγάλη δύναμη συνεπάγεται μεγάλη ευθύνη και αποφασίζει  "κανονικά" να μην φανερώσει τον Μενέλαο στον άδικο αδερφό της και να τιμήσει την παρακαταθήκη του δίκαιου πατέρα της. 
  Σε ένα εναλλακτικό σύμπάν όμως,  μια άλλη Θεονόη, ας την πούμε Θεονόη Β2, όχι μόνο αποφασίζει να φανερώσει τον Μενέλαο στον αδερφό αλλα οργίζεται κιόλας που ο Μενέλαος και η Ελένη προσπαθούν να της βάλουν λόγια εναντίον του... 
    Η παρούσα ανάρτηση παρουσιάζει τα τουήτς που, σύμφωνα με τα παιδιά της Γ΄ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Ρόδου,  έστειλαν οι Θεονόες στο λογαριασμό τους, σχολιάζοντας τα γεγονότα. Έχουμε να κάνουμε δηλαδή με ένα Θεονόης μούλτιβερς!  Αρχικά είχα σκοπό να ομαδοποιήσω τα τουήτ  ανά... Θεονόη. Αλλά αποφάσισα να τα γράψω όλα μαζί για να επιτείνω την ρευστότητα ανάμεσα στα .... μουλτιβέρσια  (δευτερόκλιτο ουσιασικό, το μουλτιβέρσιον του μουλτιβερσίου). 
Θεονόη Α' 


Πάμε να τις δούμε τις Θεονόες, λοιπόν, όπως τις είδαν τα παιδιά 

@god_noH.4
Imagine can't guess the future! Stupid people!!!! 

Σήμερα ήρθαν κάτι τιποτένιοι και με παρακαλάγανε να μη τους καρφώσω στον εαυτό μου! Δηλαδή ποιοι νομίζουν ότι είναι να έρχονται να μου μιλήσουν και να ζητάνε τέτοια πράγματα; Φυσικά και πάω να τους αποκαλύψω τώρα! 

Πήγαν να με κοροϊδέψουν κάτι @#$###@ που νόμιζαν ότι μπορούν να με δουλέψουν. Φωτιά να πέσει να τους κάψεις τους @##^#&! Δεν ξέρουνε με ποια τα βάλανε! Είναι τόσο βλάκες που νομίζανε ότι θα με πείσουνε να στραφώ ενάντια στον αδερφό μου! 
#Είμαιεξοργισμένη@ΜισωτουςΕλληνες #Κριντζάρω 

Συγγνώμη, εγώ τι σας φταίω δηλαδή και με κοροϊδεύετε; Επειδή εσείς είστε και καλά ζευγαράκι; Καλά θα κάνω να τα πω όλα! Δεν ντρέπεστε να πάτε να με κοροϊδέψετε; Μα τι θράσος είναι αυτό!!!! 

Το ηθικό του αδερφού μου είναι πολύ υψηλότερο από τον απελπισμένο και κουρελιάρη άντρα σου... 

@theonoy the best 
Εγώ μπορώ να πω ότι  έχεις έρθει, Μενέλαε, αλλά δεν θα το κάνω. Εγώ είμαι δίκαιη. Αλλά αν κάποιος άλλος σε έχει πάρει χαμπάρι και σε μαρτυρήσει δεν μπορεί να σε σώσει κανείς!!! 

Δεν ήξερα τι να κάνω. Έπρεπε να αποφασίσω ανάμεσα στον αδερφό μου και τη δικαιοσύνη. Ήταν πολύ δύσκολη η απόφαση, αλλά διάλεξα το σωστό. Ήταν πολύ δύσκολο αλλά το έκανα... 

@Theonoi@MadissateheonoiClickmysoundrack
Πάντα είμαι περήφανη για τα κατορθώματά μου. Σήμερα φυσικά και έσωσα και την ημέρα γιατί #whatthatggodpeopledo. Btw, παίζει να σκότωσα βασιλιά με αυτό. Pimao. Δείτε το σάουντράκ μου στην διεύθυνση https/theonoimantissatheboddie/12356213.com  
#Baddie #Iamperfect 
             @KingoFSpartaMenelaos
                       Bro, wtf?????
              @LenioEleni 
                         Oh Nooooo

Άκου εκεί! Εμένα τη φανταστική μάγισσα να προσπαθούν δυο τυχαίοι να με κοροϊδέψουν! Θα τα πω όλα στον αδερφό μου. 

Συγγνώμη, εγώ τι είμαι και πρέπει να τους βοηθήσω; Η δούλα τους ; Όχι, ρε φίλε. Εγώ θα πω στον αδερφό μου. Δεν πρόκειται να του κρύψω τίποτα. 

Τα λόγια του Μενέλαου καθόλου δεν με έπεισαν. Δεν με απασχολεί αν θα σωθούν ή όχι. Το μόνο που με νοιάζει είναι να τα ξέρει όλα ο Θεοκλύμενος. Και μετά ας αναλάβει αυτός και ας κάνει ό,τι κάνει. 

@Theonoi_godess 
Έχετε πολλά,... κότσια μερικοί νομίζοντας ότι ζείτε την ιστοριούλα σας σαν Ρωμαίος και Ιουλιέττα και για αυτό να μου ζητάτε να προδώσω τον ίδιο μου τον αδερφό. 

Έπεσα μέσα ε! Θέλω να δω την αντίδραση σας όταν θα σκάσει μύτη ο Θεοκλύμενος.  

Θεονόη@ντιβα
@καλυτερη #μαντισσα 
Σήμερα για άλλη μια φορά πρόβλεψα σωστά τα γεγονότα. Ο Μενέλαος έφτασε στην Αίγυπτο. Φυσικά και θα το πω στον αδερφό μου! Δεν είμαι καταπληκτική; Ζηλεύω τον εαυτό μου. Είμαι Θεά_νόη

#είμαιθεά  #Αίγυπτος  #Δενθαζήσειγιαναγυρίσειστηνπατριδατου #θατονσκοτωσει(αφουθατονμαρτυρήσω)
Τελικά όντως είμαι θεά!!! 

Έχω τις καλύτερες δυνάμεις. Απλά κάνω τσακ και μπορώ να προβλέψω το μέλλον . Επίσης, θα τους δώσω γιατί είμαι πολύ καλή αδερφή! 

@Theonoihteleia/iknoweverything 
JesusChrist. Για όνομα! Ποια νομίζουν ότι είμαι; Καμιά από αυτές τις μέντιουμ; Ντροπή και αίσχος. Στο σπίτι τους αυτά (αν έχουν)

Εγώ είμαι τυχερή και τα ξέρω όλα. Κι δεν έχω ανάγκη κανέναν να ρωτήσω τι συμβαίνει στον κόσμο. Και μπορώ να αποκαλύψω όταν θέλω όποιον θέλω. Για αυτό και θα πω για τον Μενέλαο... 

Η Ελένη και ο Μενέλαος με έπεισαν για τα λόγια τους. Δεν θέλω να τους καρφώσω στον αδερφό μου. Δεν θα τους καρφώσω επειδή είμαι καλός άνθρωπος. 

Δεν με έπεισαν καθόλου αυτοί! Εννοείται ότι θα πάω τα πω στον αδερφό μου. Γιατί και δεν με πείθουν και αυτό είναι το σωστό! 

Θεονόη Β2 

Το αποφάσισα! Θα φανερώσω τον Μενέλαο. Γιατί θύμωσα πάρα πολύ με την Ελένη και τον Μενέλαο. Μα να προσπαθούν να με κοροϊδέψουν να πάω ενάντια στον αδερφό μου; Ποιοι νομίζουν ότι είναι; 

Είδες, Ελένη; Εγώ πρέπει να έχω πολλές δυνάμεις τελικά ε; 
#παντοδύναμη #θεα #ιγκατδεπάουερ

Καλά, εντάξει, νομίζατε ότι θα στραφώ ενάντια στο ίδιο μου το αίμα; Τώρα θα δείτε... 

@8eonoi_1
Τελικά δεν αξίζει να αποκαλύψω τον Μενέλαο. 

@Theonoh_mantissa
Μα τι θράσος! Νομίζουν ότι έτσι εύκολα θα με στρέψουν ενάντια στον εαυτό μου; Τώρα θα δει ο Μενέλαος. Θα ήταν πολύ γελασμένος αν πίστευε ότι δεν θα αποκάλυπτα τα μυστικά του! 

@Theonoi 
Πώς τολμάνε να μου ζητάνε τέτοια χάρη; Πιστεύουν ότι στρέφοντάς με ενάντια στην οικογένειά μου θα τους βοηθήσω: Δεν θα τους λυπηθώ, απλά και μόνο επειδή είναι απλοί θνητοί. Θα τα αποκαλύψω όλα και θα τους χωρίσω για πάντα. 

@Theonoi 
Σήμερα νοιώθω ωραία. Γιατί αποφάσισα να μην αποκαλύψω τα παιδιά, τον Μενέλαο και την Ελένη. 

Τι είναι αυτός ο Μενέλαος; Μπροστά σε ολόκληρη μάντισσα αντί να της μιλάει με τον πρέποντα σεβασμό να την εκβιάζει; Ντροπή και αίσχος!  Αύριο κιόλας θα τον προδώσω στον Θεοκλύμενο. Και με ένοιαξε για την Ελένη... 😠

Βρε, λες να μην καρφώσω τον Μενέλαο;  Τονε λυπήθηκα τον καημένο, θέλει κι αυτός τη γυναίκα του και να ζήσει τη μικρή ζωούλα του μαζί της. Άσε που άμα τον αποκαλύψω αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ και θα καταστρέψει την δική μου ζωή!! 

@Themadissaoftwitter 
Ρε πώς τολμάτε @ Menelaos και @Eleni! Μην τυχόν και ξαναστραφείτε ενάντια στον αδερφό μου! 

@theonoiofficial 
Θράσος που το έχει το κάθε ούγκανο πλέον! Άκου εκεί να μου πει ο κουρελής ότι θα ντροπιάσω την οικογένεια του. Αυτός ντροπιάζει τη δικιά του με τα κουρέλια του! Anyway,  εγώ σαν καλή μάντισσα θα κάνω το καθήκον του  κι ας πάει μετά να τα πει στον Άδη. Τα λέμε!!!! 
#ειμαιηκαλυτερημαντισσα 

Δεν είμαστε καλά που θα με στρέψουν ενάντια στον ίδιο μου τον εαυτό!  Τώρα θα υποστούν και τις συνέπειες! Χαχα! Δεν σας τα είπαν καλά, ρε! Τώρα θα αποκαλύψω τον Μενέλαο και ως τιμωρία! Θα τον κάνω να πληρώσει. 

@Theonoi_your_medium
Νομίζετε @Me_the_king   και @Helen_of_troy_original  πως θα με πείσετε έτσι απλά; Ας γελάσω! Η ζωή σας βασίζεται σε μένα... Θα περίμενα κάτι παραπάνω! 
   #egypt #meekbiazoun #thelo_iphoneI4
        @Hrlrn_of_troy_original
             Ό,τι θέλεις, Θεονόη μου! >3 
    

Άντε, καλέ, που θα με κάνεις εμένα να γυρίσω πλάτη στον αδερφό μου! Αν νομίζεις ότι θα σε σώσω εις βάρος του, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. 

Μάντισσα είμαι! Μην πάτε να με βάλετε ενάντια με τα θεία και με την ηθική μου! Την αλήθεια θα πω και τον αδερφό μου θα βοηθήσω. Η ευθύνη και οι συνέπειες δικές σας... 

Τελικά, κάποια πράγματα πρέπει να μένουν κρυφά... 

Ο Μενέλαος είχε δίκιο τελικά! Δεν πρέπει να ντροπιάσω τον πατέρα μου! 

 @Θεονόη #more_like_θεά
Ποιοι νομίζουν πως είναι; Like ξέρουν ποια είμαι εγώ; @Θεο_κλύμενος Ο Μενέλαος είναι εδώ. 
#exposed #slay 

Θεονόη Β1 



Μόλις συνειδητοποίησα ότι ο Μενελαος και η Ελένη πάνε να με στρέψουν εναντίον του αδερφού μου! Κι αν το μάθει θα με σκοτώσει στην καλύτερη, Άρα πρέπει να τον καρφώσω. 

@Θεονόη 
     #Queen #Boring #nothing   Ο Μενέλαος ήρθε 
           @egtp68  Ε, και; 

@8eonoi_mantissa  
Πιστεύουν τα κορόιδα ότι θα τους αφήσω να φύγουν! Θα δουν τι θα πάθουν που με στρέφουν ενάντια στον μπρο μου! 

@Theo_n01
Σήμερα η Ελένη και ο Μενέλαος ήρθαν να με πείσουν να τους βοηθήσω να φύγουν από δω, από την Αίγυπτο. Ενώ στην αρχή ήμουν με το μέρος του αδερφού μου, του Θεοκλύμενου, κατάλαβα ότι το να κρίνεται το μέλλον από μένα είναι μεγάλη ευθύνη, οπότε αποφάσισα να πάω με το δίκαιο και να μην τους καρφώσω. 

@Theonoi 221
Τον λυπήθηκα τον καημένο τον @Menel234 . Δεν θα τον δώσω. Είναι άδικο! 

@Theonoi _85
 Πρέπει να κατανοούμε το μέγεθος της ευθύνης κάποιων πραγμάτων! Για αυτό και εγώ δεν θα τον καρφώσω! 

Σήμερα ήρθε ένας Έλληνας να πάρει την Ελένη, κάποιος Μενέλαος. Με τα δίκια του κιόλας, ήθελε πίσω τη γυναίκα του! Για αυτό, αποφάσισα να μην πω κάτι στον αδερφό μου. 

@Theonoi 
Η προσπάθεια του Μενέλαου και της Ελένης να με στρέψουν εναντίον του ίδιου μου του αδερφού δεν πέτυχε. Αποφάσισα να μιλήσω στον αδερφό μου και να τα ξεράσω όλα.  #oxikoroido

@Theonoi  
 Θα τους καρφώσω εγώ τους μικρούς παμπόνηρους! Άκου εκεί να έρχονται να με ικετέψουνε και μετά να μου φωνάζουν λες και είμαι ο οποιοσδήποτε! Τέτοια ασέβεια δεν περνάει έτσι! 

Σήμερα είμαι πολύ νευριασμένη με τον Μενέλαο και την Ελένη. Προσπαθούν να με πάνε ενάντια στον αδερφό μου, αλλά δεν θα τους περάσει! Θα καρφώσω τον Μενέλαο για να τον σκοτώσει ο Θεοκλύμενος και να πάρει την Ελένη. Οπότε θα έχω την ησυχία μου! 

@Theonoh.badb-----h._
Είμαι η καλύτερη μάντισσα σε όλον τον κόσμο> Πρέπει όλοι να με δοξάζουν! (Για αυτό να το ΚΑΝΕΤΕ ΡΙΤΟΥΙΤ ΟΛΟΙ). Και, Μενέλαε, θα φας τη σκόνη μου και ο αδερφός μου θα μάθει όλη την αλήθεια! 

Καλησπέρα από Θεονόη, την πιο τέλεια μάντισσα, την πιο ισχυρή! Κι αφού αυτά έτσι έχουν, θα έρθουν τώρα να πούνε τι να κάνω! ΧΑΧΑ. Δεν γεννήθηκε ο άνθρωπος που θα μου τι να κάνω και τι όχι. Αν το δείτε αυτό, Μενέλαε και  έξυπνη, ομορφούλα Ελένη, τα φιλιά μου. χχχ Μπάι! 

Αντιλαμβάνομαι το μεγάλο μέγεθος της ευθύνης και δεν μπορώ να καρφώσω τον Μενέλαο! 😞😞😞😞😞. Γιατί δεν το είχα καταλάβει από πριν; 

Είναι άδικο να καρφώσω τον Μενέλαο πιστεύω ότι αυτό είναι το σωστό. 

Σήμερα ήταν μια δύσκολη ώρα! Έπρεπε να αποφασίσω αν θα θα καρφώσω τον Μενέλαο ή όχι! Τελικά δεν τον κάρφωσα! Δεν ξέρω αν είναι σωστό, αλλά αυτή είναι η απόφασή μου! 

Χαχα! Σήμερα ήταν ωραία μέρα! Βασικά να καρφώνω  άτομα είναι το αγαπημένο μου! Τι νομίζετε, ρε κακόμοιροι, ότι δεν θα τα πω; Το απόλαυσα, θέλω να δω τα μούτρα σας μετά από αυτό. Χαχα! Παιδιά, θα έχω φάση!!!

 Γειά σας αστεράκια μου> Μετά από μία κουβέντα με τον Μενέλαο, αποφάσισα ότι δεν πρέπει να τον καρφώσω στο αδερφό μου. Ναι, καλά ακούσατε, δεν θα το κάνω! Γιατί είναι μεγάλη ευθύνη για μένα και άδικο για τον Μενέλαο. Παρόλα αυτά, θα ήθελα να μου πείτε εσείς τη γνώμη σας και άμα δεν έχετε καταλάβει  κάντε swipe up και διαβάστε τον σύνδεσμό. Σας φίλώ, στείλτε μου DM για να μου πείτε την άποψή σας. Μπάι.
    Σχόλια: Εκανα swipe up  και με έβγαλε σε haul judah club
                  Δεν έχω καταλάβει τίποτα! 
                  Ποια είναι αυτή η κοπέλα; 

Εγώ είμαι. Η Θεονόη! Η καλύτερη μάντισσα! Η αδερφή του  βασιλιά της Αιγύπτου! Μπροστά σε εμένα είστε ένα τίποτα. Πώς τολμάτε να μου λέτε τέτοια; Σαφώς και θα πάρω το μέρος του αδερφού μου. Θα του πω τα πάντα. Ελένη, πες για στον αντρούλη σου! 

Σήμερα η Ελένη και ο Μενέλαος με ικέτεψαν να μην μαρτυρήσω τον Μενέλαο στον αδερφό μου, ότι είναι εδώ. Έγινα έξαλλη επειδή επί της ουσίας μου έλεγαν να προδώσω τον εαυτό μου! Έτσι, θα του τα πω όλα! 

@Theonoi
OMG! Δεν θα πιστέψετε πόσο άνγκρι είμαι σήμερα!  Η Ελένη και ο Μενέλαος προσπάθησαν να με κάνουν να προδώσω τον αδερφό μου! 

Δεν υπάρχει αυτό που ζω! Πρέπει να αποφασίσω αν θα αποκαλύψω ή όχι τον Μενέλαο . Ξέρετε τι; Δεν θα τον αποκαλύψω γιατί θα ντροπιαστεί η μοίρα του πατέρα μου. Κι η φήμη που θα έχω θα είναι κακιά! Όλοι θα νομίζουν ότι είμαι μια κακιά μάντισσα και κάνω ό,τι με συμφέρει! Αν τον αποκαλύψω ο Θεοκλύμενος θα τον σκοτώσει μαζί με την Ελένη ή θα αυτοκτονήσει μόνος του μαζί της επάνω στον τάφο του πατέρα μου. Δεν θέλω να είναι ντροπή στην μνήμη σου! Αντίο, κορίτσες μου. 
Ψηφίστε τι θέλετε να κάνω: 
1. Να τον αποκαλύψω
2. Να μην τον αποκαλύψω 
Μην ξεχνάτε! Λάικ και φόλλοου για να πάμε 75Κ
Η Θεονόη Α, η Θεονόη Β2 και η Θεονόη Β1 πριν από αποκριάτικο πάρτι 

Υ.Γ.: Ελπίζω να μην γκρινιάξει η Έλσα που δεν ανέβασα φωτογραφία της...

Δεν υπάρχουν σχόλια: