Για το "μπαρ"

Όποιος μπήκε γιατί νομίζει ότι είναι υποχρεωτικό...
Να την "κάνει"!
ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

(Εκτός από όταν δεν έχουμε βιβλία... Τότε είναι υποχρεωτικό... Για γκελ μπουρντά, καμάρια μου!)

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Ευτυχισμένος που έφτιαξε τη σχεδία του Οδυσσέα. (Από το Α1 και το Α3 του Μουσικού Σχολείου Ρόδου)

    "Δεν μπορώ να πω μια βλακεία, αμέσως : Να το κάνουμε κι εμείς. Να το κάνουμε κι εμείς!" Έτσι σχολίασα με ψεύτικη αγανάκτηση μια μέρα που μπήκα στο γραφείο των καθηγητών φορτωμένος με σχεδίες. Τι είχε συμβεί;  Και στα δυο τμήματα πριν προλάβω καν να τελειώσω τη φράση μου ότι στα δικά μου μαθητικά χρόνια μας βάζαν οι καθηγητές μας να φτιάχνουμε τη σχεδία  του Οδυσσέα, αυτοβούλως και θορυβωδώς εμφανίστηκαν αρκετοί που ήθελαν να  κατασκευάσουν κι εκείνοι  μια σχεδία για τον Οδυσσέα.
  Ε, την τιμήσαμε το λοιπόν την αρχαία παράδοση, δια-σχεδία-σαμε και φέτος.  όπως και πέρσι, κι είπαμε να τονε  βοήθησουμε τον Οδυσσέα, δικός μας άνθρωπος είναι πια, να 'χει το παλληκάρι   πολλές σχεδίες καβάτζα έτσι και συναντήσει πουθενά τον τσαντίλα Ποσειδώνα (που όλοι το ξέρουμε πως θα τον συναντήσει). 

Ακολουθούν οι σχεδίες των παιδιών κατά μόνας ...


Ειρήνη Αρ. Α3



Θεοδόσης Α1 



Παναγιώτα Α1 



Παναγιώτης Σ. Α1 



Ραφαήλ Α1 



Σάββας Α3



Σαββίνα Α1 


Και για να συνεχίσουμε την πολυετή - καλά, από πέρσι-  παράδοση του ιστολογίου, ακολουθεί ένα βίντεο με μουσική επένδυση από την ταινία "Πειρατές της Καραϊβικής"...

(Σόρρυ που δεν έπιασε το εφέ στο τέλος του βίντεο... )
Στο μεταξύ, στην Ιθάκη...
"Μεγάλη καταιγίδα,  Πηνελόπη μου! Ευτυχώς που τα παιδιά από το Α1 και το Α3 του Μουσικού Σχολείου Ρόδου μου είχανε φτιάξει πολλές σχεδίες..."

Α! Ο τἰτλος της ανάρτησης είναι  παράφραση του πρώτου στίχου  αυτού του ποιήματος, ο οποίος είναι παράφραση του πρώτου στίχου αυτού του ποιήματος ο οποίος είναι παράφραση στίχων αυτού του ποιήματος, για το οποίο προφανώς φτιάξαμε και τις σχεδίες

Δεν υπάρχουν σχόλια: