Για το "μπαρ"

Όποιος μπήκε γιατί νομίζει ότι είναι υποχρεωτικό...
Να την "κάνει"!
ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

(Εκτός από όταν δεν έχουμε βιβλία... Τότε είναι υποχρεωτικό... Για γκελ μπουρντά, καμάρια μου!)

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

"Το τέλος της εξορίας" - Το πρώτο μυθιστόρημα του Θοδωρή Καλουδιώτη

Ο Θοδωρής Καλουδιώτης, πρώην "λυκόπουλο" (έτσι ονομάζω λόγω του νικ μου τους  μαθητές μου, με προσκόπους και τέτοια φαιδρά καμία σχέση) και νυν συνάδελφος, κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες το πρώτο του μυθιστόρημα, προσχέδιο του οποίου μου είχε κάνει την τιμή να διαβάσω παλιότερα.
   Πρόκειται για ένα σύγχρονο /"ιστορικό" μυθιστόρημα με σασπένς και  λυρικές προεκτάσεις, το οποίο κατορθώνει, αναμιγνύοντας πραγματικά και φανταστικά πρόσωπα και γεγονότα, να αναπλάσει πειστικά  την Αμερική του προπροηγούμενου αιώνα παραμένοντας ταυτόχρονα επίκαιρο. 
Περιγραφή : Ο Έντουαρντ Έμερσον βρίσκεται παγιδευμένος, ανάμεσα σε αναμνήσεις και σκέψεις, που τροφοδοτούν μιαν αβυσσαλέα απελπισία. Θύματα το παρόν και το μέλλον του.Η κακή όψη της ζωής φαίνεται να έχει τερματίσει κάθε επιθυμία για επαφή με την καλή. Η ρουτίνα συντηρεί τη μιζέρια του, ώσπου ένας ξένος, ο προσωπικός γιατρός της άρρωστης γυναίκας του Έντγκαρ Άλαν Πόε, φτάνει στη μικρή πόλη του Έντουαρντ και με τη δύναμη των λέξεων και των πράξεων ξεκινά το δύσκολο έργο της αλλαγής του.
Το βιβλίο μπορείτε και αξίζει να το προμηθευτείτε από τις  εκδόσεις Bookstars,  έναν print on demand εκδοτικό οίκο. Όποιος/α θελήσει να βρει το βιβλίο, μπορεί να το παραγγείλει από οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο δίνοντας τα παρακάτω στοιχεία:
Συγγραφέας: Θοδωρής Καλουδιώτης
Τίτλος βιβλίου: Το τέλος της εξορίας
Εκδόσεις: Bookstars
Σε διάστημα τριών περίπου ημερών θα λάβει το βιβλίο κανονικά από το βιβλιοπωλείο που έκανε την παραγγελία. 
   Εναλλάκτικά μπορεί να το παραγγείλει ιντερνετικά και να του σταλεί μέσω κούριερ, όπως έκανα εγώ, ακολουθώντας τον σύνδεσμο


Καλοτάξιδο, Θοδωρή....

Δεν υπάρχουν σχόλια: