Για το "μπαρ"

Όποιος μπήκε γιατί νομίζει ότι είναι υποχρεωτικό...
Να την "κάνει"!
ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

(Εκτός από όταν δεν έχουμε βιβλία... Τότε είναι υποχρεωτικό... Για γκελ μπουρντά, καμάρια μου!)

Κυριακή, 3 Μαΐου 2015

Διακρίσεις μαθητών και καθηγητών του Μουσικού Σχολείου Ρόδου

Μπράβο στα παιδιά και στους συναδέλφους.
  

Από τη Διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου Ρόδου ανακοινώθηκαν διακρίσεις εκπαιδευτικού και μαθητριών, καθώς και μαθητών σε διάφορες εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Αναλυτικά:
Α. Πρόσφατες διακρίσεις έργων του καθηγητή Θεωρητικών του
σχολείου μας Μιχάλη Βεκιάρη, κλ.ΠΕ16:
Τα ‘‘3 Μικρά Κομμάτια για πιάνο’’ επελέγησαν να συμπεριληφθούν στο ρεπερτόριο του 14ου διαγωνισμού σύνθεσης ‘‘Carl von Ossietzky’’ (Πανεπιστήμιο του Oldenburg, Γερμανία).
Οι ‘‘3 Ελληνικές Θαλασσινές Εικόνες’’ (πάνω σε παραδοσιακά τραγούδια του Αιγαίου – γραφή για κουιντέτο εγχόρδων) πήραν το 2ο βραβείο στον 3ο Διεθνή Διαγωνισμό Σύνθεσης ‘‘Artistes en Herbe’’, στο Λουξεμβούργο.
Β. Στον 7ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό του Μορφωτικού Συλλόγου Πετρούπολης απέσπασαν βραβεία και έπαινο οι παρακάτω μαθητές:
Κοραλία Κουτσουδάκη, μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου: Α΄ Βραβείο στην κατηγορία ερωτικού διηγήματος με το έργο της «Σαν συνταγές μαγειρικής»
Μαριλένα Βενιού, μαθήτρια της Α΄ Λυκείου: Β΄ Βραβείο στην κατηγορία κοινωνικού διηγήματος με το έργο «Γιατί;»
Ζωή Δήμου, μαθήτρια της Γ΄ Γυμνασίου: Γ΄ έπαινο στην κατηγορία κοινωνικού διηγήματος με το έργο «Σαν δάκρυ στον ωκεανό»
Γ. Στο διαγωνισμό «Μικροί Μεταφραστές» του Κέντρου Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου ο μαθητής της Γ΄ Γυμνασίου Μελέτης Ανανίας απέσπασε Β’ έπαινο στην κατηγορία μετάφραση Αγγλικά-Ελληνικά.
Δ. Στον Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό της Χ.Ο.Ν. ο μαθητής της Γ΄ Γυμνασίου Κωνσταντάκης Απόστολος (υπό τη διδακαλία της καθηγήτριας του σχολείου μας Σπύρου Ευτυχίας) απέσπασε Α΄ Πανελλήνιο Βραβείο και Χρυσό Μετάλλιο στην Β΄ κατηγορία του Πιάνου(ηλικίας 13-17).
Η Διευθύντρια
Τσιμπούρη Θεοδώρα


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: