Για το "μπαρ"

Όποιος μπήκε γιατί νομίζει ότι είναι υποχρεωτικό...
Να την "κάνει"!
ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

(Εκτός από όταν δεν έχουμε βιβλία... Τότε είναι υποχρεωτικό... Για γκελ μπουρντά, καμάρια μου!)

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Η "Φλόγα" στην καρδιά μας

Συχνά-πυκνά το ιστολόγιο αυτό έχει φιλοξενήσει εργασίες της, γραπτά, διηγήματα, βίντεο ή ζωγραφιές της. Η δραστήρια φύση της, η επίμονη προσπάθεια και η δημιουργικότητά της τα προηγούμενα τρία χρόνια -όσα ήταν μαθήτρια του Γυμνασίου Παραδεισίου και μαθήτρια δική μου- έκαναν την παρουσία της έντονη μέσα στην τάξη και τη συμβολή της συστατικό στοιχείο κάθε γιορτής ή πρωτοβουλίας του σχολείου.
Η περιώνυμη Ελένη Γ., τέως μαθήτρια του Α1/Β1/Γ1  και επισήμως αριστεύσασα απόφοιτη του Γυμνασίου Παραδεισίου, γύρισε το παρακάτω διαφημιστικό για το μάθημα της Μουσικής. (Η μουσικός μας, η κ. Στεργιάκη είναι, νομίζω, εξίσου περήφανη με μένα για τη δουλειά των παιδιών).
Η Ελένη και η  επίσης ακάματη στα μαθήματα και την ποδηλασία (!) Κική Κ. έφτιαξαν  μια διαφήμιση κοινωνικής ευαισθητοποίησης για τον Σύλλογο Γονιών παίδων με νεοπλασματική ασθένεια "Φλόγα".  

Εδώ θα βρείτε το κανάλι της Ελένης όπου θα μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε της νέο έργο.

Η ανάρτηση αυτή είναι αφιερωμένη σε όλα τα αγαπημένα μου κορίτσια και αγόρια της Γ' τάξης -που μόλις έπαψαν να είναι Γ' τάξη- την πρώτη φουρνιά παιδιών που είχα και τα τρία χρόνια τους/μας στο Γυμνάσιο...
Σας ευχαριστώ για όσα μοιραστήκαμε στη τάξη και για την συγκινητική γιορτή λήξης που μας χαρίσατε την περασμένη Πέμπτη.
Καλή συνέχεια, παίδες!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο :)