Για το "μπαρ"

Όποιος μπήκε γιατί νομίζει ότι είναι υποχρεωτικό...
Να την "κάνει"!
ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

(Εκτός από όταν δεν έχουμε βιβλία... Τότε είναι υποχρεωτικό... Για γκελ μπουρντά, καμάρια μου!)

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Η ευτυχία θα είναι η εκδίκησή μας. Πολυτεχνείο 2012. Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Μεθάνων ( και τζούρα από Αρχάγγελο)

Συνηθίζω πάντα κάτι να γράφω για το Πολυτεχνείο. Φέτος η επετειακή ανάρτηση θα είναι μια "προδημοσίευση", ένα "teaser trailer" από τη Γιορτή που θα κάνουμε αύριο στο σχολείο με  βασικό  μοτίβο τη φράση "Όποιος θυσιάζει στην ελευθερία του για την ασφάλεια του δεν αξίζει την πρώτη και σύντομα θα χάσει και τη δεύτερη"
και τίτλο "Η ευτυχία θα είναι η εκδίκηση μας"...
 
Δείτε και την  καταπληκτική σεντονογραφία  (sic) της μαθήτρια της Γ΄Λυκείου Ματούλας Π.  η οποία θα δεσπόζει στο χώρο...


Επί του πιεστηρίου και κάτι από τα Αρχαγγελούδια μου... (την νέα σοδειά... ) "If you tolerate this your children will be next"


4 σχόλια:

ΑνθούλαΠαπΒ'3 είπε...

Συγχαρητήρια σε όλους!!! Παρεμπιπτόντως, κύριε, μας έχετε λείψει! Έχασα το email σας και δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας και ούτε να σας στείλω τη φωτογραφία που βγάλαμε. Ελπίζω να καταλάβατε ποιά είμαι. Πολλά Φιλιά και Καλή Συνέχεια! :)

Kakos Lykos είπε...

Ένα πράγμα θα σου πω, Ανθούλα. Ελπίζω ο συνάδελφος που σας κάνει λογοτεχνία να έχει καταλάβει ποια παιδιά έχει... Ο/η παλιοτυχεράκιας... Το mail μου είναι κάπου αριστερά στη σελίδα... Να μου προσέχεις και να μου προσέχετε...

ΑνθούλαΠαπΒ'3 είπε...

Η κ. Παπασταθοπούλου μας κάνει λογοτεχνία. Μην ανησυχείτε, είμαστε προσεκτικά παιδιά. Σας εύχομαι καλή σχολική χρονιά, αν και λίγο αργά, και να περνάτε υπέροχα! Σας ευχαριστώ για όλα. :)

Kakos Lykos είπε...

Σε καλά χέρια πέσατε, λοιπόν. Σ΄ευχαριστώ, Ανθούλα, το ίδιο κι εσύ...