Για το "μπαρ"

Όποιος μπήκε γιατί νομίζει ότι είναι υποχρεωτικό...
Να την "κάνει"!
ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

(Εκτός από όταν δεν έχουμε βιβλία... Τότε είναι υποχρεωτικό... Για γκελ μπουρντά, καμάρια μου!)

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Γρίφοι κατά ριπάς...

Ακράδαντη πεποίθηση όλων - μικρών και μεγάλων, αγοριών και κοριτσιών- όσων μετέχουμε στη Λέσχη Ανάγνωσης  είναι  ότι ο εορτασμός του έρωτα είναι καθημερινή υπόθεση και δεν περιορίζεται του Αγίου Βαλεντίνου.
Στα πλαίσια αυτά, εκκινώντας από την αυριανή μέρα (Δευτέρα 14 Φλεβάρη) και για όλη την επόμενη βδομάδα   (και προετοιμάζοντας την επόμενη προβολή της Κινηματογραφικής Λέσχης που θα έχει, εκτός των άλλων, και ...αγαπησιάρικο   θέμα ) στο μπλογκ της Λέσχης θα υπάρχει μια σειρά γρίφων (πέρα από τον καθιερωμένο πια γρίφο του μπλογκ που θα ανέβει κανονικά μεθαύριο..).
Οι κανόνες είναι οι εξής: Κάθε βράδυ στις  9. 00 θα ανεβαίνει σε ανάρτηση του μπλογκ της Λέσχης μια σειρά από πέντε ερωτικά τραγούδια που ακούστηκαν σε ταινίες. Νικητής είναι αυτός που θα απαντήσει πρώτος και σωστά  σε ποιες ταινίες ακούστηκαν τα τραγούδια αυτά. Στις 10.00 το βράδυ θα αποκαλύπτονται οι απαντήσεις... Δωράκια για το νικητή είναι δεδομένα!

Εννοείται ότι η συμμετοχή στη σειρά αυτή των γρίφων και των παιδιών του Γυμνασίου Παραδεισίου είναι παραπάνω από επιθυμητή... Σας περιμένουμε, παιδιά!!!!!
Μπείτε στο μπλογκ της Λέσχης είτε από το λινκ που έχω αριστερά , πατώντας την εικόνα, είτε από δω

Δεν υπάρχουν σχόλια: